21 år, Hjärtsvikt och Mamma till Odin

Alla inlägg den 10 september 2013

Av Sofia - 10 september 2013 13:59

Tänk att det har gått enu en vecka och det betyder att jag går in i v31.

Tänk om 7-11 veckor kommer lilla pyret ut. kan ju även komma tidigare.

Bebisen bökar runt väldigt mycket och jag kan även känna av sammandragningar. Jag har väldigt mycket vätska i kroppen och det betyder med andra ord , svullen. Ja, minna fötter är inte roliga. Balongfötter.. oj vad dom värker i bland och jag behöver inte ens ha gjort något.


I helgen spelade min älskade sambo fotbolls sm och hur gick det för dom då?

jo, dom vann 5 matcher kom till final och där förlorade dom. Men dom är väldigt nöjda och jag är väldigt stolt över min älskling som gjorde samanlagt 10 mål. Plus att han faktiskt fyllde 26 i lördags. 


I går var jag på förälldra grupp och den här gången prata vi om Andning och Amning. Tycker att det är väldigt laro rikt att gå dit. Vi fick lära oss om hur man ska göra och att det faktiskt inte är Amning som "förstör" brösten som väldigt många tror, Det är själva graviditeten som "förstör dom" ..


Den 20 så blir det att både göra glukosbelasntning( ta socker prov genom att dricka socker) igen och Sen till Barnmorskan som är mycket roligare en att dricka äklig socker sörja. För ju höra hur min Bebis mår. Men så klar tar jag och gör socker provet för att bli säker på att jag inte har Gravditets diabetes allt för mitt lilla hjärta.


Ovido - Quiz & Flashcards