21 år, Hjärtsvikt och Mamma till Odin

Alla inlägg den 28 juli 2010

Av Sofia - 28 juli 2010 20:23

mamma är fortfarnde på akuten , hon åkte till vårdcentralen vid 10.00 och fick åka direkt till akuten. nu är klockan halv 9 och hon är inte hemma en och de är värdens telefon terror här , ne inte direkt men mormor har ringt och kalle där efter och sen mamma precis efter. mamma sa att hon forfarand va på akuten och nu skulle hon ta nån spruta och att de tar tid efter som doktorn springer runt. men hon kommer nog hem snart får man hoppas och att hon inte är otrevlig när hon kommer hem..


men snart börjar en av mina favo filmer på tv 50 first dates


ha de gött

// Sofia

Av Sofia - 28 juli 2010 15:29

kan inte förstå att man kan hata kvinnor så mycke att man kan slå och vålta dom så brutalt , dom män som gör de måste ha nått fel i huvet och inte haft nån mamma. men alla har ju de annars skulle inte dom ha funits... blir bara så arg när jag tittar på den filmen, men den är bra , visar ju vad vissa kvinnor går igenom..





i dag har jag inte gjort så mycke läser och tittar på film.


mamma är på akuten , har nån inflamtion i axeln. tur att man slipper hennes dåliga humör. hoppas hon får nått så hon slipper ha ont och bil arg på oskyldiga..


så jag sitter själv hemma , fryser ,svättas, fryser vet inte vad som är fel , frös som en tok i natt sluta med att jag gick upp och tog på mig tjock tröja

och byxor

men ska fortsetta att titta på filmen nu


puss o kram


// Sofia  

Ovido - Quiz & Flashcards