21 år, Hjärtsvikt och Mamma till Odin

Alla inlägg den 6 mars 2011

Av Sofia - 6 mars 2011 21:52

Hej

min helg var helt underbar  gjorde inte så mycke i fredag tog det bara lungt titta på bb  i Lördags träffa jag N , va inte så jätte sugen på det i början eller jag ville men endå inte. för att han berätta saker för mig som jag inte ricktigt tyckte om. men jag valde att träffa honom endå för att han är ju så sjukt snäll. i början prata vi bara, sen hjälpte han mig att ficksa spotify konto  sen titta vi på 2 fimer . sen lyssna vi på disney låtar :D blev sms terrad och jag bästemde att jag skulle sova kvar;) vi bästemde att vi skulle gå till dannes en liten stund också.

 för att lilla Jenna ville de, jag och jenna sjöng lite och vi prata med lite folk. sen gick vi lite innan dom stängde.  jenna gick till sin bror och jag , N gick hem till honom . när vi kom hem så ville han kolla på rederiet men han tyckte de blev för jobbigt så han satte gång musik i stället. men den va inte igång så länge för vi bästemde att vi skulle sova, jag har lite svårt att sova med musik på. de kan funka med typ mp3 eller radio, eller om jag är väldigt trött kan de funka.

sen slockna jag.. jag va nog trött i alla fal.

i morse vakna vi runt 8  och N satte igång vasaloppet på sin dator. så vi låg och kolla på de ett tag , eller han gjorde jag somna på hans axel , de va riktigt mysigt kan jag säga. 

 

  kan inte förklara hur mycke jag tycker om den killen  

 

kl 3 tog jag bussen hem

väl hemma packa jag , käka, och kolla till Fb. sen blev det att åka till Norrköpin jag hatar värkligen att dom ska bygga om nånting just mellan katrineholm och norrköpinga så där i mellan måste man ta buss. ucsh och så ska de va till 12 juni eller nått..

Ovido - Quiz & Flashcards