21 år, Hjärtsvikt och Mamma till Odin

Alla inlägg den 2 januari 2011

Av Sofia - 2 januari 2011 22:37

kan inte först att ett ansikte kan fasna så fort på näthinnan, men kommer nog aldrig få se honom igen. men jag kanske har lite tur , man får väl se. hoppas de och att jag vågart prata med honom då också..



va och käka kalkon hos min morbror förut , super gott va de.. men de va inte de jag skulle berätta utan att vi titta på gamla familje VHS som min morbror hadde filmat såg blandanat  en när jag va ca 2 år på min kusins 1års dag och jag va mer intreserad av hennes prisenter en va hon va, hon fick bland annat en gunghäst som jag direkt skulle leka med, sen börja min kusins mamma öppna ett annat paket och fråga vad det va för nått till emelie och jag svarar "vogn" men de hördes knappt och Ann till mamma vad säger hon , man hör inte riktigt vad mamma svara .. Ann ba ja de är ju lite svårt att förstå norska i bland , men såg sen att det va en sitt dock vagn så  jag sa allså vogn som betyder vagn .. lite roligt att se.. gud så söt jag va på den tiden..


innan dä klippet såg vi ett från midsommar  88 tror jag att de va . jossan va typ 3 år och minna bröder va med också va väl ca 7 och 9 år gammla eller nått, och mamma va 24 .. lite roligt att se dom dansa runt midsommar stången.. och mamma hur hon såg ut


men de kanske kommer ut på fb sen..


Sofia

Av Sofia - 2 januari 2011 13:09

hmm vad saknar jag?


jo , jag saknar min storebror som jag inte har träffat på 1,5 år tror jag.. får se när jag träffar honnom igen..


jag saknar även att ha en pojkvän , kramarna , kyssarna och att nån tycker om en väldigt mycket..


och jag saknar Norge , får se när jag åker dit nästa gång.. kanske blir till påsk eller nått..

Ovido - Quiz & Flashcards