21 år, Hjärtsvikt och Mamma till Odin

Alla inlägg den 10 februari 2011

Av Sofia - 10 februari 2011 19:30

jag förstår inte att de hennde just med dig , du värka ju så glad men det var nog bara utan på. en vacker ängel är du nu och kommer alltid att vara . man tror att de inte kommer märkas om man försvinner men de gör de , jag som inte kännde dig känner sorg, du satte spår i mitt hjärta. kommer alltid minnas ditt Leende.


Vila i Frid


låten nedan fick vi höra på minesstunen 


 

Av Sofia - 10 februari 2011 15:17

hej i går hadde vi studiedag så jag sov till typ 9 sen durscha jag , klädde på mig åt frukost satt vid datorn sen sminka jag mig och ficksa håret.


vid 2 åkte jag och J med buss till hageby och M  hoppa på på vägen.


hitta jätte snygga skor för 175 kr och dom har kostat 400 förut  


va inne på cubus och jag prova en tröja för att se om den passa och de gjorde den och storleken va M och jag hadde L /XL förut   mina armar börjar bli mindre och de är väldigt bra för då kan jag ju ha vanliga snygga tröjor.


jag köpte strumpbyxor för att jag har knappt byxor längre jag tappar ju alla . och jag köpte även en kjol för 49 kr från gina.  


sen åt vi på fräka fröken .


sen gick vi på body shop

och där va de rea så jag köpte två body buter och tvål

vi va där inne i nästan 1 timme .


sen köpte jag och j mat på willys


och när vi åkte där i från va kl  halv 8 så 8 va vi hemma.


när vi va hemma satt vi oss i mitt kök och då hadde en i 3an sina smyken som hon har gjort av silver bestik där och vi kolla på hennes ringar och jag har beställt en som hon ska för stora lite. ska kolla lite bland mitt silver och se om jag vill att hon ska göra nått fån de. 



Ovido - Quiz & Flashcards