21 år, Hjärtsvikt och Mamma till Odin

Alla inlägg den 18 februari 2011

Av Sofia - 18 februari 2011 23:09

hur gammal är du mäniska ? sluta bete dig som ett barn i tråtsåldern.


du värkar ju inte vilja leva nått mer, tar sömn piller mitt på dan och byter inte kläder eller tvättar dig, det gör du bara när du har kissat på dig. jag märker att du har tröttnat på livet, du kommer nog att dö innan det här året är slut..  efter som du inte äter eller dricker. vi har slutat bry oss om att hjälpa dig , för du värkar inte vilja ha våran hjälp. du gör typ allt för att sabba för oss och för att vi ska må dåligt.. du kommer nog välja att dö när du vet att vi ska göra nått specielt.. snälla dö nu så det här är över.. eller bli som du var när jag var liten, jag vill inte ha några dåliga minnen av dig.


jag menar ju det allt händer samtidigt. först död och bigravning i skolan, sen hamnar du på sjukhus, sen dör camilla , och du gör så här.. du värkar tro att det bara du som mår dåligt. men det stämmer facktiskt inte. jag mår inte så jävla bra jag heller, men inte fan better jag mig som dig för de...

Av Sofia - 18 februari 2011 19:21

nu är jag i Eskilstuna eller jag har vart det sen 15.30 värmde min mat direkt eller ne jag satte blommorna i vatten sen värmde jag min mat , mendans jag käka titta jag på en svensk film som heter "sånt är livet" den va facktiskt helt okej.


när den va slut så va den "16 and pregnant" på mtv , jag brukar gilla det pogremet men i dag blev jag bara så arg. pappan va med under förlosningen och stak när ungen va 2 dagar , åkte rattfull och hamna i fängelse sen hadde inte dom nån kontagt nått mer  och mamman som bara är 16 festa typ varje kväll och inte ville ta sitt ansvar   så hennes mamma som jobba heltid fick ta hand om barnet.  det gör mig så arg va fan ta hand om barnet om du sätter de till värden , ta ansvar för fan, ungen har ju inte valt att bli född... varför skaffa barn när man inte är redo för de??


okej så nu har jag fått skriva av mig om de..

vad har ni förer nu då?? själv gör jag ingenting är lite rastlös.


jag hitta en gaffel som min pappa fick i konfirmations prisent som jag sedan fick på min, asså det var inte bara en gaffel utan många och andra fina silver bestick. men just den här funderar jag på om hon i A 3an kan göra om till ett armband. ska nog prata med mamma och se vad hon tycker. kolla på länken under så kanske ni förstår.

http://www.facebook.com/group.php?gid=153929297979759#!/group.php?gid=153929297979759&v=photos&closeTheater=1


Ovido - Quiz & Flashcards