21 år, Hjärtsvikt och Mamma till Odin

Alla inlägg under februari 2011

Av Sofia - 4 februari 2011 20:09

Av Sofia - 4 februari 2011 19:33

Haloj


nu är det helg i gen då , asså de va nyss helg.. den har veckan har gott så jävla fort jag förstår inte.. kan inte tiden sakna ned lite , mitt huvud hänger inte  ricktigt med.. tänkte snart göra en ny heder till min blogg eller jag sitter och testar hur jag ska ha de men det blir ju inte ricktigt som jag vill.. det är precis som att datorn har eget liv och vill retas med mig.. men de blir nått nytt snart..


idag har jag inte gjort så mycke prästen kom och prata sorg med oss i klassen ( begravnings tema vecka) . sen  hadde jag om prov på blom namn som jag nu blev godkänd på    sen vänta jag tills alla andra blev klara så jag fick äta ,vill ju inte äta sjäv.. efter lunchen gick jag upp för att hämta mina grejer sen tog jag buss och spårvagn ned till rese . vänta typ 10 min på tåget sen efter lite mer en 1 timme var ja i eskilstuna..


fick vänta lite på att nån skulle hämta mig , för dom va  på sjukhuset hos min mormor som blev inlaggd i går.. men tillslut kom mamma och min moster  i  As bil.. vi åkte till jysk för att köpa lite grejer till mormor , sen till Lidel och handla och sen till mormor för att läna hennes saker. sen åkte vi till stan för att köpa prisent till E  , sen åkte vi hem..


hemma börja jag att laga pizza för att jag va hungrig.. om inte jag skulle göra nått skulle det nog altdrig bli nån mat, prata även med Jenna lite medans    i morgon blir det nog en rolig dag .... får jag hoppas  



jag hoppas jag hittar min blivande pojkvän nu.. börjar tröttna ricktigt ordäntligt på det här singel livet... vill hitta kärleken  .. vill bli kär på ricktigt..



ha de gött


Sofia

Av Sofia - 3 februari 2011 14:53

Du kommer nog aldrig förstå hur mycke jag saknar dig , de va så länge sen jag hörde din röst och kännde din hand på min kind, dom senaste  dagrna har jag tänkt på dig väldigt mycke . är det för att vi pratar biravning och om död i skolan just nu eller för att jag såg L i lördags.. de gjorde så ont när hon bara vände mig ryggen.. förut kunde hon iallafal säga hej till mig men de kunde hon inte nu..


det är snart 6 år sen du dog , och jag vet att du finns vid min sida. men saknaden efter dig är så stor,  2005 04 05 vär en av dom värsta dagarna  i mitt liv och de va dagen  du försvan från denna jord.. Morfar du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.. R.I.P Ture Palesjö


jag kan nästan säga R.I.P Lena Palesjö också får bara nån vecka efter morfar dog vände du mig rygen, de typ"bråk" mellan henne och dom andra i familjen.. men varför vända mig rygen jag var ju bara barn eller 13 år.. 



nu till nått annat..


jag vill åka till Norge... saknar min farmor.. men jag vet inte när jag ska åka i så fall och de är ju inte så roligt att åka dit själv heller.. men jag är ju van. så får se om de blir på sportlovet eller påsklovet jag åker , de är ju typ 9 månadar sen jag var där , så det är väl dax att åka dit och jag börjar sakna dom.. specialt Farmor..

Av Sofia - 2 februari 2011 13:59

Hallo


i går jag på ett jobb"möte", jätte roligt och jag kännde att de här vill jag testa.. alla va så glada och snäll , värkligen en bra stämmning.. fick reda på hur mycke de kostar att börjar och hur mycke jag får och vad jag kan få  


bra musik när man kom in i rumet och rosa   jag som älskar rosa  


fick bra kontagt med M , prata mycke med henne på vägen dit och hem.... och det här värkar rikcktigt roligt.. och mycke pengar  


tappa nästan hakan när jag såg hur mycke jag får   


men M ska komma hem till oss och ha en hudvårds kurs så jag får se hur hon gör med den .. och mamma ska va med så hon kan ställa lite frågor och så.

så ska mamma bjuda in några av sinna kompisar.


men inget mer om de just nu..


nu sitter jag i bibblan och väntar på att musiken ska börja.. tråkigt att man måste vänt , vill ju hem.. så att jag kan få tvätt mina kläder har typ inga kläder att ha på mig och de mesta är ju trasigt också.. men får vänta med att köpa nytt tills slutet på maj början av juni.. då jag tänkte åka till stockholm och shoppa loss har för hoppnings vis gått ned ennu mer då.. och sen hoppas jag att Jenna följer med också annars får jag väl dra med mig mamma, eller kanske båda..


men då kommer de va skönt med nya sommar kläder och kanske 2-3 stolekar mindre en vad jag har/hadde..  gud va jag längtar till sommarn , men det går ju fort , snart är vi där.. bara 4 månader till juni och 4 månader går ju fort har jag märkt.. men ska kolla lite annat inann lektionen börjar..  men jag skriver snart igen.


Sofia 



Ovido - Quiz & Flashcards