21 år, Hjärtsvikt och Mamma till Odin

Alla inlägg den 27 maj 2012

Av Sofia - 27 maj 2012 21:30

i dag vakna jag vid 8 av att jag fick ett sms av min älskling . kunde inte somna om så jag gick upp,  hoppa in i duschen . det va första gången jag duscha med lös håret kan ju säga att det känndes lite konstigt. sen åt jag frukost och gjorde mig i ordning. vid 11 tog jag bussen till min älskling , gud som jag hadde saknat honom. vi va hemma hos honnom en stund, sen gick vi ned till stan och kollade lite och jag skulle också ficksa naglarna kl 3 . så nu har jag fina naglar till balen.

 


sen gjorede vi inte så mycke mer vi käka och va hemma hos honnom en liten stund sen va det ju dags att åka till Norrköping.  för näst sista gången.


på fredag är det bal 

18 dagar kvar till studenten

och 1 månad tills jag blir 20

Av Sofia - 27 maj 2012 20:47

I Lördags som ni kanske redan vet åkte jag till Ullared. bussen skulle gå från Eskilstuna kl 00.15 men den va lite sen. efter som man åker på natten så va det bara att sova, eller ja försöka i allafall. jag sov kanske 3-4 timmar om inte mindre. vi stanna på en rast plats vid 5 tiden sen efter det sov jag resten av vägen. vi va framme lite över 7 . sen va det bara att shoppa i några timmar.

och jag kan säga att nästa gång jag åker ska jag ha mer pengar med mig. för nu va jag tvungen att lägga bort typ helften av de jag hadde tagit. och det tyckte jag va väldigt tråkigt. men nu vill ni ju säkert veta vad jag köpte.


             


 


Tänker självklart åka dit igen , men då ska jag som sakt ta med mer pengar.




Ovido - Quiz & Flashcards