21 år, Hjärtsvikt och Mamma till Odin

Alla inlägg under maj 2012

Av Sofia - 21 maj 2012 20:02

åå längtar som fan tills lördag för då ska jag till Ullared . jag brukar gå in och titta på deras blogg för att få ett litet hum om vad dom har just nu . dom byter ju ut saker hela tiden men det dom lägger ut nu borde dom väl ha på lördag, eller hur??


men det här är lite vad jag såg på deras hem sida som jag gillade


            


tycker väskat på den här bilden va väldigt fin, letar ju efter en som jag kan ha på balen.


och linnena på alla bilderna tycker jag om efter som jag nästan alltid har linne på mig. behöver några nya snygga/ coola linnen . jag har ju nästan bara en färgade linnen.


ni får se på söndag eller på måndag vad jag köpte när jag va där :)




Av Sofia - 21 maj 2012 15:49


jag hörde den för fösta gången för nån månad sen , kunde inte hålla mig för skatt

Av Sofia - 21 maj 2012 10:17

Hej

det är en sak jag inte förstår och som jag är väldigt trött på, det är att folk skyller på varan och om nån mår dåligt så är man ofta elak mot nån annan så att man själv ska må bra, jag hatar sånt. kan nån förklara för mig  varför det är så??


mobbare mobbar för att dom själva mår dåligt..


jag kan säga att jag känner mig inte så glad just nu men inte fan försöker jag göra så att det går utöver andra. men jag har folk i närehet av mig som gör så mot mig just nu. det är okej att om mår dåligt i bland men när nån annan mår dåligt är det inte okej...  så skönt att det snart är över ... 


 

Av Sofia - 20 maj 2012 23:15


förut precis när jag skulle gå till bussen för att jag sedan skulle ta tåget till norrköping. jag brukar ju få skjus men nu va inte mamma och kalle hemma så jag skulle allså ta bussen, men nu till saken precis när jag skulle gå så ringde min pappa och han sak som gjorde mig väldigt ledsen. men jag va ju tvungen att gå en då så gick till bussen jag till och med tvungen att springa sista biten för att hinna. precis när jag kliver på ringer min älskade pojkvän och undrar vad som har hänt och jag berättar för honom , jag börja ju så klart gråta då . usch för att gråta på buss. sen så va jag ca 30 min tidig till bussen , bad jenna att komma för att jag ville ha nån att parata med. sen kom tåget och jag fick stå på tåget fram till katrineholm:( .


när jag kom fram så ringde mamma och smtidigt som vi prata ringde hem telefonen hemma och mamma är tvungen att svar och jag hör att det är min farmor sen så bryts det. efter några min ringar jag mamma igen och hon berätta vad min farmor hadde sakt. sen ringde jag farmor och vi prata ut om lite saker. så nu känns det lite bättre iallafall.. men nu ska jag sova god natt 


Av Sofia - 20 maj 2012 16:13

Heej hopp

 snart ska jag åka till norrköping , det känns som jag inte har vart där på jätte länge. jag va ju sjuk månda-onsdag och ledig i torsdags och fredags. jag vill igentligen inte åka men det är inte alls många gånger kvar som jag åker så här fram och tillbaka. det är ju bara 3 helger sen så är det slut.


och man ska ju göra nått varje helg nu också.

ja det kommer ju gå fort nu och saker att göra hela tiden..


jag testa och sminka mig som sabina gjorde och jag tycker att det blev bra , för att va första gången och att jag inte hade allt som hon hadde. bilder tagna med mamms web cam

   


Av Sofia - 20 maj 2012 14:00

Unga som gifter sig med gamla..


 Jag vet inte ricktigt vad jag ska tycka och tänka om det här , jag såg i tisdags på outsiders att kvinnor i 60 års åldern och äldre åker till Afrika kommer inte helt i håg vilket land men tror det va gambia .

 för att ha sex med unga killar i 20 år åldern och sen eventuellt gifta sig .

på outsiders fick vi tre systrar ,

den ena var redan gift och hon kulle nu flytta till honom och det viste han att hon skulle göra ,

sen den andra systern skulle åka dit för att gifta sig och hon hade även bästemt att hon skulle flytta dit ,

för att hon redan hadde tagit med en man till sverige och han stack så fort han fick uppehålls tillstånd,

så därför hadde hon bästemt sig för att stanna där den här gången.

 men så fort hon sa att hon tänkte stanna så ville han inte längre gifta sig med henne.

då tycker jag att inte älskade henne på riktigt och bara ville ha hennes pengar och sticka så fort han kan när han har fått komma till sverige. sen den tredje systern hadde precis på första systerns bröllop hittat egen man där som var ca 26 år gamal. jag vet inte ricktigt vad jag ska säga om det är äkte kärlek så har ju kanske inte åldern nån roll, men om det är att dom gifter sig bara för pengar och sen sticker så fort dom får , det gillar jag inte. eller att dom väntar på att den gamla dör och sen tar alla pengar och sticker.


i Thailand är det ju tvärt om där är det äldre med med unga kvinnor , min pappa är gift med en Thai men där är båda 50 + och då är det ju helt okej, dom har nu vat tillsammans i 15 år eller nått. men sen har jag en släkting på pappas sida som i går värkar de som gifte sig med en ung tjej hon är väl runt 30 och han fyllde 70 i julas. 

 jag får ju bar säga grattis till dom och hoppas att det går bra med allt och att hon inte bara är ute efter pengar, att det facktiskt är äkte kärlek mellan dom.


bilderna såg jag nu i morrse på facebook.  jag säger  bra grattis till er


   

Av Sofia - 20 maj 2012 10:45


 jag vet inte ricktigt,

vad jag är rädd för men jag tycker inte alls om att vara här hemma i husen själv sent på kvällen.  då sitter jag där uppe och har tven på om jag ska ned för att hämta nått så gör jag det fort och utan att titta ut genom fönstret. inte för att de har hänt nån gång att det har stått nån där eller så och vi har helt underbara snälla grannar. men jag har alltid vart sån. det börja när jag va liten när min mormor bodde i ett hus i värmland . och hon bodde på landet det va hennes och tre hus till i närheten som man såg. men det va så mörkt ute det va ju de. så mormor fick alltid följa med ned när jag skulle göra nått ned då.


 så jag är mörk rädd

 

jag tycker inte om att vara själv hemma när det är mörkt ute,

tycker inte om att gå själv ute när det är mörkt.  och jag måste alltid tända lampan när det är mörkt i ett rum innan jag går in.... jag erkänner jag är rädd för nått.

men jag vill sova mörkt har inte lampan tänd när jag sover..

Av Sofia - 19 maj 2012 19:45


Idag har jag inte gjort så mycke ,

 jag provade mina skor som jag ska ha på balen gick runt med dom lite här hemma.

måste ju bli van med klack tills balen och studenten.

sen vid 3 kom mammas kompis Carina och hennes nya kille och dom har käkat här.

medans vi höll på med maten ringde mammas tel och det va ett norskt nr ,

det va min pappas kusin som ringde och sa att han och hans sambo skulle komma på min student.

 han frågade även om sov plats och vicka mer som skulle komma.


 efter jag pratat lite med honnom och käkat så ringde min pappa (kors i taket) han som aldrig brukar ringa. han sa att han och hans morbror ska komma och att han även försöker att få med sig min storebror Thomas (hoppas hoppas hoppas).

 sen så berätta han en väldigt tråkig sak att jon-petter inte kommer och varför han inte kommer vill jag nog inte ta här.

men dom som känner mig vet nog redan vad det är. jag och pappa har nog aldrig pratat så länge med varandra.

 det känndes lite konstigt men det känndes även väldigt bra. så nu ska jag skriva upp fler på min lista av dom som kommer.

gud va kul just nu så är det ca 26 st som kommer vara här då.

åå vadjag längtar. hoppas att det är fler som ringer.

 

Ovido - Quiz & Flashcards